Healthy Cuisine: Based on the Latest Research
The LANS Med Concept-Developed by 70 Top Physicians and Chefs
(Sprache: Englisch)
Healthy Cuisine: Based on the Latest Research - With 88 recipes to provide your body with optimal nourishment
For the LANS MED Nutrition Concept, a team of 70 doctors, nutrition specialists, and top chefs has analyzed the results of renowned health studies...
For the LANS MED Nutrition Concept, a team of 70 doctors, nutrition specialists, and top chefs has analyzed the results of renowned health studies...
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Healthy Cuisine: Based on the Latest Research - With 88 recipes to provide your body with optimal nourishmentFor the LANS MED Nutrition Concept, a team of 70 doctors, nutrition specialists, and top chefs has analyzed the results of renowned health studies for years and used this information to develop a healthy cuisine that you can incorporate into your daily life. This cuisine reflects the current state of nutrition research and provides clarity in the midst of the numerous, and often contradictory trends as well as information about healthy nutrition. The recipes feature a great deal of variety, easy preparation, and fresh, regional ingredients. Nutrition based on the LANS Med Concept is ideal, for example, for a 15- or 30-day health cure aimed at alleviating physical ailments and high levels of stress. If necessary, it is also an effective and healthy way to lose excess weight. The LANS Med Nutrition Concept has become well known in numerous countries. Each year, it draws many international celebrities, politicians, and managers from all over Europe to Lanserhof resorts to relax and reenergize.
Autoren-Porträt von Anne Fleck, Claus Jenewein, Karsten Wolf
Hubertus Schüler wurde Fotograf, weil er, wie er selbst von sich behauptet, nicht malen könne - was angesichts seiner Werke ein großes Glück für die Fotografie ist! Geboren und aufgewachsen im schönen Münster, absolvierte er dort in einer Werbeagentur auch die Ausbildung zum Fotografen. Die Assistenzzeit verbrachte er in Düsseldorf, bevor er sich 1990 in Bochum selbständig machte. Seitdem arbeitet er mit Vorliebe und Hingabe an spannenden Buchprojekten und genießt den gestalterischen Freiraum, in dem er sich dabei bewegen darf.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Anne Fleck , Claus Jenewein , Karsten Wolf
- 192 Seiten, Maße: 24 x 28,7 cm, Gebunden, Englisch
- Herausgegeben von Harisch, Christian; Fotos: Schüler, Hubertus
- Herausgegeben: Christian Harisch
- Verlag: Becker-Joest-Volk
- ISBN-10: 395453102X
- ISBN-13: 9783954531028
- Erscheinungsdatum: 07.12.2015
Sprache:
Englisch
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