Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors
(Sprache: Englisch)
Definitive cookbook on contemporary sauces highlighting fresh flavours and updated classics. Colour section.
Leider schon ausverkauft
versandkostenfrei
Buch (Gebunden)
39.10 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenlose Rücksendung
Produktdetails
Produktinformationen zu „Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors “
Klappentext zu „Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors “
Definitive cookbook on contemporary sauces highlighting fresh flavours and updated classics. Colour section.
Bibliographische Angaben
- Autor: Susan Volland
- 496 Seiten, Maße: 21,1 x 25,7 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: W W NORTON & CO INC
- ISBN-10: 0393241858
- ISBN-13: 9780393241853
- Erscheinungsdatum: 26.10.2015
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Mastering Sauces: The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors".
Kommentar verfassen