Absorption and Utilization of Amino Acids (PDF)
Volume I
(Sprache: Englisch)
Containing 45 papers written by outstanding international authors from 14 countries, this three-volume compendium brings together the elements needed to understand the factors which influence the utilization of amino acids. The wide-ranging topics include...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
236.50 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Absorption and Utilization of Amino Acids (PDF)“
Containing 45 papers written by outstanding international authors from 14 countries, this three-volume compendium brings together the elements needed to understand the factors which influence the utilization of amino acids. The wide-ranging topics include descriptions of metabolic pathways and mechanisms of the biological utilization of amino acids, as well as factors that influence amino acid bioavailability in enteral and parenteral nutrition. The use of amino acids to improve the quality and safety of the diet is presented. Also discussed are amino acid precursors of biogenic amines and the role of amino acids in atherosclerosis, cancer, and immunity. Scientists from many disciplines will benefit from this broad overview.
Autoren-Porträt von Mendel Friedman
Mendel Friedman
Bibliographische Angaben
- Autor: Mendel Friedman
- 2019, 1. Auflage, 274 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 0429946163
- ISBN-13: 9780429946165
- Erscheinungsdatum: 08.01.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 13 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Absorption and Utilization of Amino Acids"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Absorption and Utilization of Amino Acids".
Kommentar verfassen