Achieving sustainable cultivation of coffee / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.39 (ePub)
Breeding and quality traits
(Sprache: Englisch)
- Covers recent research on coffee genetics, physiology and genetic diversity
- Reviews the latest developments in breeding new varieties
- Assesses advances in measuring and understanding the chemical composition and nutraceutical properties of coffee
Leider schon ausverkauft
eBook (ePub)
238.50 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Achieving sustainable cultivation of coffee / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.39 (ePub)“
- Covers recent research on coffee genetics, physiology and genetic diversity
- Reviews the latest developments in breeding new varieties
- Assesses advances in measuring and understanding the chemical composition and nutraceutical properties of coffee
Autoren-Porträt
Edited by: Dr Philippe Lashermes, IRD, France
Bibliographische Angaben
- 2018, 410 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Philippe Lashermes
- Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing
- ISBN-10: 1786761548
- ISBN-13: 9781786761545
- Erscheinungsdatum: 09.01.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 19 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Achieving sustainable cultivation of coffee / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.39"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Achieving sustainable cultivation of coffee / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.39".
Kommentar verfassen