Advances in Fermented Foods and Beverages (ePub)
Improving Quality, Technologies and Health Benefits
(Sprache: Englisch)
Fermentation is used in a wide range of food and beverage applications, and the technology for enhancing this process is continually evolving. This book reviews the use of fermentation in foods and beverages and key aspects of fermented food production....
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
282.80 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Advances in Fermented Foods and Beverages (ePub)“
Fermentation is used in a wide range of food and beverage applications, and the technology for enhancing this process is continually evolving. This book reviews the use of fermentation in foods and beverages and key aspects of fermented food production. Part one covers the health benefits of fermented foods. Part two includes chapters on fermentation microbiology, while part three looks at ways of controlling and monitoring the quality and safety of fermented foods. Part four covers advances in fermentation technology. Finally, part five covers particular fermented food products.
Autoren-Porträt
Wilhelm Holzapfel, Handong Global University, Korea
Bibliographische Angaben
- 2014, 586 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Wilhelm Holzapfel
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 178242024X
- ISBN-13: 9781782420248
- Erscheinungsdatum: 20.09.2014
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 11 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Advances in Fermented Foods and Beverages"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Advances in Fermented Foods and Beverages".
Kommentar verfassen