Capillary Gas Chromotography in Food Control and Research (PDF)
(Sprache: Englisch)
This book offers a comprehensive survey on the possibilities, applications, and new developments of capillary gas chromatography for the complete range of examinations of food and raw material. It is intended for food scientists/chemists, food technologists, and nutritionists.
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Produktinformationen zu „Capillary Gas Chromotography in Food Control and Research (PDF)“
This book offers a comprehensive survey on the possibilities, applications, and new developments of capillary gas chromatography for the complete range of examinations of food and raw material. It is intended for food scientists/chemists, food technologists, and nutritionists.
Autoren-Porträt von R. Wittkowski
R. Wittkowski
Bibliographische Angaben
- Autor: R. Wittkowski
- 2020, 1. Auflage, 300 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000125130
- ISBN-13: 9781000125139
- Erscheinungsdatum: 17.12.2020
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 187 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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