Cereal Grains (PDF)
Composition, Nutritional Attributes, and Potential Applications
(Sprache: Englisch)
This book addresses cereal's role in food security, allergens in grains, phytochemical profile, industrial applications, health benefits, global standard, postharvest losses, and advances in cereal processing.
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Produktinformationen zu „Cereal Grains (PDF)“
This book addresses cereal's role in food security, allergens in grains, phytochemical profile, industrial applications, health benefits, global standard, postharvest losses, and advances in cereal processing.
Autoren-Porträt
Gulzar Ahmad Nayik, Mohammad Javed Ansari
Bibliographische Angaben
- 2023, 1. Auflage, 354 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Gulzar Ahmad Nayik, Tabussam Tufail, Faqir Muhammad Anjum, Mohammad Javed Ansari
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000831841
- ISBN-13: 9781000831849
- Erscheinungsdatum: 07.03.2023
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 12 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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