CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin (ePub)
(Sprache: Englisch)
First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
161.40 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin (ePub)“
First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.
Autoren-Porträt
Miloslav Rechcigl, Jr. is a Nutrition Advisor and Chief of Research and Methodology Division in the Agency for International Development.
Bibliographische Angaben
- 2020, 518 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Miloslav Rechcigl Jr.
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000696790
- ISBN-13: 9781000696790
- Erscheinungsdatum: 29.06.2020
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 7.86 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin".
Kommentar verfassen