Culinary History of the Chesapeake Bay / The History Press (ePub)
(Sprache: Englisch)
The four hundred years since colonization have brought European, African and Asian techniques, ingredients and tastes to the Chesapeake Bay. European colonists and Africans both enslaved and free were influenced by indigenous ingredients and Native American...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
17.50 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Culinary History of the Chesapeake Bay / The History Press (ePub)“
The four hundred years since colonization have brought European, African and Asian techniques, ingredients and tastes to the Chesapeake Bay. European colonists and Africans both enslaved and free were influenced by indigenous ingredients and Native American cooking and created uniquely New World foods. The nineteenth century saw the development of industries based on the bounty of the Bay and the rising popularity of oysters, blue crab and turtle soup throughout the greater Mid-Atlantic. Waves of immigrants brought their own cuisines to the mix, and colcannon, brisket, sauerkraut and fish peppers are now found on Chesapeake tables. Local author, scientist and blogger Tangie Holifield weaves together the unique food traditions of the Bay, telling the stories of each culture that has contributed to its bounty.
Bibliographische Angaben
- Autor: Tangie Holifield
- 2021, Englisch
- Verlag: Arcadia Publishing Inc.
- ISBN-10: 1439673772
- ISBN-13: 9781439673775
- Erscheinungsdatum: 04.10.2021
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 13 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "Culinary History of the Chesapeake Bay / The History Press"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Culinary History of the Chesapeake Bay / The History Press".
Kommentar verfassen