Food and Age in Europe, 1800-2000 (PDF)
(Sprache: Englisch)
This volume puts age on the agenda of food history by focusing on the very diverse diets throughout the lifecycle.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Food and Age in Europe, 1800-2000 (PDF)“
This volume puts age on the agenda of food history by focusing on the very diverse diets throughout the lifecycle.
Autoren-Porträt
Tenna Jennsen is Associate Professor of Health and Ageing Research at CoRe-Center for Health Research in the Humanities, University of Copenhagen, Denmark.Caroline Nyvang is a senior researcher with The Royal Danish Library
Peter Scholliers is Emeritus Professor of History at Vrije Universiteit Brussel (VUB).
Peter J. Atkins is Emeritus Professor of Geography at the University of Durham, United Kingdom.
Bibliographische Angaben
- 2019, 1. Auflage, 200 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Tenna Jensen, Caroline Nyvang, Peter Scholliers, Peter Atkins
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 0429958102
- ISBN-13: 9780429958106
- Erscheinungsdatum: 16.01.2019
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 10 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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