Food, Farming and Religion (PDF)
Emerging Ethical Perspectives
(Sprache: Englisch)
This book examines how religious traditions and communities in the United States and beyond are responding to critical environmental ethical issues posed by the global food system. In particular, it looks at the responses that have developed within Jewish,...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
52.50 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food, Farming and Religion (PDF)“
This book examines how religious traditions and communities in the United States and beyond are responding to critical environmental ethical issues posed by the global food system. In particular, it looks at the responses that have developed within Jewish, Christian, and Muslim traditions, and shows how they relate to arguments and approaches in the broader study of food and environmental ethics. In doing so, Gretel Van Wieren proposes a model for conceptualizing agricultural and food practices in sacred terms.
Autoren-Porträt von Gretel Van Wieren
Gretel Van Wieren is Associate Professor in Religious Studies at Michigan State University, East Lansing, Michigan, USA.
Bibliographische Angaben
- Autor: Gretel Van Wieren
- 2018, 1. Auflage, 142 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351365363
- ISBN-13: 9781351365369
- Erscheinungsdatum: 24.04.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 1.39 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Food, Farming and Religion"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food, Farming and Religion".
Kommentar verfassen