Food, Philosophy, and Intellectual Property (PDF)
Fifty Case Studies
(Sprache: Englisch)
This is a book about food, philosophy, and intellectual property rights. Taken separately, these are three well-known subjects; but it is uncommon to consider them together. Delivering a rich field of disputes, the book is comprised of 50 case studies.
Erscheint am 08.05.2024
eBook (pdf)
21.60 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food, Philosophy, and Intellectual Property (PDF)“
This is a book about food, philosophy, and intellectual property rights. Taken separately, these are three well-known subjects; but it is uncommon to consider them together. Delivering a rich field of disputes, the book is comprised of 50 case studies.
Autoren-Porträt von Enrico Bonadio, Andrea Borghini
Enrico Bonadio, Reader in Law at City, University of London, UK.Andrea Borghini, Associate Professor in the Philosophy Department at the University of Milan, Italy.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Enrico Bonadio , Andrea Borghini
- 2024, 176 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1040097197
- ISBN-13: 9781040097199
- Erscheinungsdatum: 08.05.2024
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 1.38 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Food, Philosophy, and Intellectual Property"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food, Philosophy, and Intellectual Property".
Kommentar verfassen