Frozen Food Technology (PDF)
(Sprache: Englisch)
Frozen Food Technology examines various aspects of technologyin processing of frozen food including an extensive theoreticaloverview of frozen food technology and related concepts. It includes definitions of chilling of food, freezing technologies offood,...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
228.30 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Frozen Food Technology (PDF)“
Frozen Food Technology examines various aspects of technologyin processing of frozen food including an extensive theoreticaloverview of frozen food technology and related concepts. It includes definitions of chilling of food, freezing technologies offood, latest and upcoming trends of foods freezing. Provides thereader with insights into the development of its history, so as todevelop innovation in food processing, handling, and freezing.
Bibliographische Angaben
- Autor: Patricia Alexandra Batista Branco
- 2019, Englisch
- Verlag: Delve Publishing
- ISBN-10: 177361794X
- ISBN-13: 9781773617947
- Erscheinungsdatum: 30.01.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 25 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "Frozen Food Technology"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Frozen Food Technology".
Kommentar verfassen