Frying of Food (PDF)
Oxidation, Nutrient and Non-Nutrient Antioxidants, Biologically Active Compounds and High Temperatures, Second Edition
(Sprache: Englisch)
This important resource concentrates on two factors that influence the deterioration of a fat at elevated temperatures: the nature of the heated fat and the presence of oxidation retardants, especially those naturally occurring in oils or obtained from...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
85.40 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Frying of Food (PDF)“
This important resource concentrates on two factors that influence the deterioration of a fat at elevated temperatures: the nature of the heated fat and the presence of oxidation retardants, especially those naturally occurring in oils or obtained from natural sources. Discussions include important biologically active ingredients present in oils and fats and minor constituents, which appear to affect the performance of a heated oil and/or may also be categorized as functional. Frying of Food also discusses olar phenolic compounds, which have an impact on the stability of oils at high temperatures.
Autoren-Porträt
Dimitrios Boskou, Ibrahim Elmadfa
Bibliographische Angaben
- 2016, 2. Auflage, 328 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Dimitrios Boskou, Ibrahim Elmadfa
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1439806837
- ISBN-13: 9781439806838
- Erscheinungsdatum: 19.04.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 4.54 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Frying of Food"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Frying of Food".
Kommentar verfassen