Guide to Foods of México (ePub)
(Sprache: Englisch)
A Glossary of over 3,300 Mexican-Spanish food and beverage terms with detailed English descriptions and the history of many foods. Includes food terms for markets, street vendors, restaurants, and México's seven gastronomic regions and 32 states-no need for...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
10.80 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Guide to Foods of México (ePub)“
A Glossary of over 3,300 Mexican-Spanish food and beverage terms with detailed English descriptions and the history of many foods. Includes food terms for markets, street vendors, restaurants, and México's seven gastronomic regions and 32 states-no need for any Spanish fluency. An indispensable aid for tourists, ex-pats, foodies, and history buffs who want to better enjoy the complex, earthy, tasty, accessible, and evolving Mexican cuisine.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Erich Almasy , Cynthia J. Blanton
- 2023, 1. Auflage, 498 Seiten, Englisch
- Verlag: Heart of México
- ISBN-10: 1088287921
- ISBN-13: 9781088287927
- Erscheinungsdatum: 30.09.2023
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 3.64 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Guide to Foods of México"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Guide to Foods of México".
Kommentar verfassen