Handbook of Food Processing, Two Volume Set (PDF)
(Sprache: Englisch)
Authored by world experts, the Handbook of Food Processing, Two-Volume Set discusses the basic principles and applications of major commercial food processing technologies. The handbook discusses food preservation processes, including blanching,...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
399.90 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Handbook of Food Processing, Two Volume Set (PDF)“
Authored by world experts, the Handbook of Food Processing, Two-Volume Set discusses the basic principles and applications of major commercial food processing technologies. The handbook discusses food preservation processes, including blanching, pasteurization, chilling, freezing, aseptic packaging, and non-thermal food processing. It describes com
Bibliographische Angaben
- 2015, 1420 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Theodoros Varzakas, Constantina Tzia
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1466582316
- ISBN-13: 9781466582316
- Erscheinungsdatum: 04.11.2015
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 21 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Handbook of Food Processing, Two Volume Set"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Handbook of Food Processing, Two Volume Set".
Kommentar verfassen