Handbook of Foodborne Diseases (ePub)
(Sprache: Englisch)
Handbook of Foodborne Diseases presents 100 of the most common foodborne diseases due to viruses, bacteria, fungi and parasites as well as foodborne toxins of microbial, seafood, plant and environmental origins.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Handbook of Foodborne Diseases (ePub)“
Handbook of Foodborne Diseases presents 100 of the most common foodborne diseases due to viruses, bacteria, fungi and parasites as well as foodborne toxins of microbial, seafood, plant and environmental origins.
Autoren-Porträt
> 50 original research and review articles in peer-reviewed international journals, the contributor of 176 book chapters, and the editor of a number of books including: Molecular Detection of Foodborne Pathogens (2009), Molecular Detection of Human Viral Pathogens (2010), Molecular Detection of Human Bacterial Pathogens (2011), Molecular Detection of Human Fungal Pathogens (2011), Molecular Detection of Human Parasitic Pathogens (2012), and Laboratory Models for Foodborne Infections (2017).
Bibliographische Angaben
- 2018, 1224 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Dongyou Liu
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351863487
- ISBN-13: 9781351863483
- Erscheinungsdatum: 29.10.2018
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 28 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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