Low Temperature Stress Physiology in Crops (PDF)
(Sprache: Englisch)
The importance of low temperature stress physiology research has become increasingly apparent in agriculture for productions of food, fibre and ornamental plants. This volume consists of two parts, there are a total of 14 chapters including 6 chapters...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
206.70 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Low Temperature Stress Physiology in Crops (PDF)“
The importance of low temperature stress physiology research has become increasingly apparent in agriculture for productions of food, fibre and ornamental plants. This volume consists of two parts, there are a total of 14 chapters including 6 chapters dealing with cold accumulation related topics, 6 dealing with freeze stress and 2 related to ethylene production and mefluidide protection.
Bibliographische Angaben
- Autor: P. H. Li
- 2018, 1. Auflage, 211 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351082639
- ISBN-13: 9781351082631
- Erscheinungsdatum: 18.01.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 20 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Low Temperature Stress Physiology in Crops"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Low Temperature Stress Physiology in Crops".
Kommentar verfassen