Marine Nutraceuticals and Functional Foods (PDF)
(Sprache: Englisch)
Edited by pioneers in the field, Marine Nutraceuticals and Functional Foods provides detailed information on a variety of commercially available and newly developing value-added products from marine sources. It discusses the discovery, development, and...
Leider schon ausverkauft
eBook (pdf)
298.20 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Marine Nutraceuticals and Functional Foods (PDF)“
Edited by pioneers in the field, Marine Nutraceuticals and Functional Foods provides detailed information on a variety of commercially available and newly developing value-added products from marine sources. It discusses the discovery, development, and health benefits of omega-3 oils; chitin, chitosan, and partially hydrolyzed chitosan; glucosamine; marine proteins; marine algae and seaweed; and shark cartilage. The book also analyzes the use of marine microorganisms as a renewable resourceas well as marine sources of calcium. The final chapter describes the discovery and development of a novel immunoenhancing polysaccharide complex derived from the microalgae, Chlorella.
Autoren-Porträt
Colin Barrow, Fereidoon Shahidi
Bibliographische Angaben
- 2007, 512 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Colin Barrow, Fereidoon Shahidi
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420015818
- ISBN-13: 9781420015812
- Erscheinungsdatum: 13.08.2007
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 5.04 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Marine Nutraceuticals and Functional Foods"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Marine Nutraceuticals and Functional Foods".
Kommentar verfassen