Methods in Food Analysis (PDF)
(Sprache: Englisch)
This book reviews methods of analysis and detection in the area of food science and technology. Each chapter deals with determination/quantification analyses of quality parameters in food, covering topics such as lipids, color, texture, and rheological...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
68.40 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Methods in Food Analysis (PDF)“
This book reviews methods of analysis and detection in the area of food science and technology. Each chapter deals with determination/quantification analyses of quality parameters in food, covering topics such as lipids, color, texture, and rheological properties in different food products. The book focuses on the most common methods of analysis, presenting methodologies for specific work conditions. It provides a reference for food engineers and researchers working in the area of food science and technology as well as undergraduate and postgraduate students.
Autoren-Porträt
Rui M.S. Cruz CIQA and Department of Food Engineering ISE. Igor Khmelinskii CIQA and Department of Chemistry and Pharmacy FCT. Margarida C. Vieira CIQA and Department of Food Engineering ISE, all University of Algarve, Portugal.
Bibliographische Angaben
- 2016, 1. Auflage, 248 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Rui M. S. Cruz, Igor Khmelinskii, Margarida Vieira
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1482231964
- ISBN-13: 9781482231960
- Erscheinungsdatum: 19.04.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 5.80 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Methods in Food Analysis"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Methods in Food Analysis".
Kommentar verfassen