Preservation Of Food By Ionizing Radiation (ePub)
Volume III
(Sprache: Englisch)
Food Scientists the world over should keep abreast of advances in konwledge and techniques in this developing new food process. The place to start is with these three volumes, which are, without question, the most comprehensive and the most authoritative...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
206.70 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Preservation Of Food By Ionizing Radiation (ePub)“
Food Scientists the world over should keep abreast of advances in konwledge and techniques in this developing new food process. The place to start is with these three volumes, which are, without question, the most comprehensive and the most authoritative source fo information on the basic science and technology yet published on food preservation by the application of ionizing radiation.
Autoren-Porträt von Edward S. Josephson, Martin S. Peterson
Edward S. Josephson, Martin S.Peterson
Bibliographische Angaben
- Autoren: Edward S. Josephson , Martin S. Peterson
- 2018, 293 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351092898
- ISBN-13: 9781351092890
- Erscheinungsdatum: 24.10.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 6.25 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Preservation Of Food By Ionizing Radiation"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Preservation Of Food By Ionizing Radiation".
Kommentar verfassen