Processing Foods (PDF)
Quality Optimization and Process Assessment
(Sprache: Englisch)
Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment provides a large body of updated information - helping researchers and industrialists make use of new concepts, technologies and approaches that are at the heart of modern food research. It will...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
65.30 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Processing Foods (PDF)“
Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment provides a large body of updated information - helping researchers and industrialists make use of new concepts, technologies and approaches that are at the heart of modern food research. It will be a useful tool in the interweaving of scientific and technological information that the mul
Bibliographische Angaben
- 2019, 512 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Fernanda A. R. Oliveira, Jorge C. Oliveira
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420049003
- ISBN-13: 9781420049008
- Erscheinungsdatum: 24.05.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 105 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Processing Foods"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Processing Foods".
Kommentar verfassen