Processing Fruits (PDF)
Science and Technology, Second Edition
(Sprache: Englisch)
The new edition of this highly acclaimed reference provides comprehensive and current information on a wide variety of fruits and processes. Revised and updated by an international team of contributors, the second edition includes the latest advances in...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
482.20 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Processing Fruits (PDF)“
The new edition of this highly acclaimed reference provides comprehensive and current information on a wide variety of fruits and processes. Revised and updated by an international team of contributors, the second edition includes the latest advances in processing technology, scientific research, and regulatory requirements. Expanded coverage includes fresh-cut fruits, non-thermal methods of fruit processing, and more information on the effects of variety and maturity on processed product quality. It presents a wide range of information on fruits and fruit products and covers traditional as well as the newest technologies.
Autoren-Porträt
Diane M. Barrett, Laszlo Somogyi, Hosahalli S. Ramaswamy
Bibliographische Angaben
- 2004, 2. Auflage, 864 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Diane M. Barrett, Laszlo Somogyi, Hosahalli S. Ramaswamy
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420040073
- ISBN-13: 9781420040074
- Erscheinungsdatum: 30.08.2004
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 10 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Processing Fruits"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Processing Fruits".
Kommentar verfassen