Protein Prenylation, Part B (ePub)
(Sprache: Englisch)
This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.
- Contributions from leading authorities
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Protein Prenylation, Part B (ePub)“
This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.
- Contributions from leading authorities
- Informs and updates on all the latest developments in the field
Bibliographische Angaben
- 2011, 372 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Christine Hrycyna, Martin Bergo, Fuyuhiko Tamanoi
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0124159648
- ISBN-13: 9780124159648
- Erscheinungsdatum: 08.11.2011
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 6.03 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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