Reducing greenhouse gas emissions from livestock production / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.95 (ePub)
(Sprache: Englisch)
- A comprehensive review of both the causes of greenhouse gas emissions from livestock and the range of ways these emissions can be reduced ...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
211.80 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Reducing greenhouse gas emissions from livestock production / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.95 (ePub)“
- A comprehensive review of both the causes of greenhouse gas emissions from livestock and the range of ways these emissions can be reduced
- Particularly strong focus on the range of nutritional strategies, from forage and silage to feed supplements such as plant bioactive compounds and direct-fed microbials as well as inhibitors and vaccines
- Covers other approaches such as genetics and selection, improved husbandry as well as manure management
Autoren-Porträt
Edited by: Dr Richard Baines, Royal Agricultural University, UK
Bibliographische Angaben
- 2021, 358 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Richard Baines
- Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing
- ISBN-10: 1786764415
- ISBN-13: 9781786764416
- Erscheinungsdatum: 20.07.2021
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 4.45 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Reducing greenhouse gas emissions from livestock production / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.95"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Reducing greenhouse gas emissions from livestock production / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.95".
Kommentar verfassen