Sensory Analysis of Foods of Animal Origin (PDF)
(Sprache: Englisch)
When it comes to food selection, consumers are very reliant on their senses. No matter the date on a carton of milk or the seal on the package of meat, how that milk smells and the color of that meat are just as critical as any official factors. And when it...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
218.00 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Sensory Analysis of Foods of Animal Origin (PDF)“
When it comes to food selection, consumers are very reliant on their senses. No matter the date on a carton of milk or the seal on the package of meat, how that milk smells and the color of that meat are just as critical as any official factors. And when it comes to meal time, all the senses must conspire to agree that taste, smell, color, and text
Bibliographische Angaben
- 2010, 456 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Leo M. L. Nollet, Fidel Toldra
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1439847967
- ISBN-13: 9781439847961
- Erscheinungsdatum: 15.09.2010
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 8 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Sensory Analysis of Foods of Animal Origin"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Sensory Analysis of Foods of Animal Origin".
Kommentar verfassen