The Best Little Grilling Cookbook (ePub)
(Sprache: Englisch)
The second book in the new BEST LITTLE COOKBOOKS series is GRILLING uses the simple technique of cooking quickly over high heat over charcoal or hardwood. Hickory-Flavored Pork Patties, Pacific Rim Salmon Fillets, and Stir-Grilled Shrimp with Sugar Snap...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
7.20 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „The Best Little Grilling Cookbook (ePub)“
The second book in the new BEST LITTLE COOKBOOKS series is GRILLING uses the simple technique of cooking quickly over high heat over charcoal or hardwood. Hickory-Flavored Pork Patties, Pacific Rim Salmon Fillets, and Stir-Grilled Shrimp with Sugar Snap Peas are just a sampling. And vegetarians should try the Grilled Eggplant with Preserved Basil and Sundried Tomatoes. COMING IN JUNE.
Autoren-Porträt von Karen Adler
KAREN ADLER, publisher of Pig Out Publications, has brought us the best little series of cookbooks (hence the series title).
Bibliographische Angaben
- Autor: Karen Adler
- 2013, 96 Seiten, Englisch
- Verlag: Clarkson Potter/Ten Speed
- ISBN-10: 0307834476
- ISBN-13: 9780307834478
- Erscheinungsdatum: 31.07.2013
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 2.35 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "The Best Little Grilling Cookbook"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Best Little Grilling Cookbook".
Kommentar verfassen