The Essence of Japanese Cuisine (PDF)
An Essay on Food and Culture
(Sprache: Englisch)
This text explores Japan through the topic of cuisine, it reflects on the social and cultural side of Japanese cuisine and examines how Japanese culture has been effected by food.
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Produktinformationen zu „The Essence of Japanese Cuisine (PDF)“
This text explores Japan through the topic of cuisine, it reflects on the social and cultural side of Japanese cuisine and examines how Japanese culture has been effected by food.
Autoren-Porträt von Michael Ashkenazi, Jeanne Jacob, Michael Ashkenazi Michael Ashkenazi
Michael Ashkenazi teaches sociology and anthropology, and is the author of numerous books and articles on Japan.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Michael Ashkenazi , Jeanne Jacob , Michael Ashkenazi Michael Ashkenazi
- 2013, 252 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 113681549X
- ISBN-13: 9781136815492
- Erscheinungsdatum: 11.10.2013
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 11 MB
- Mit Kopierschutz
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Sprache:
Englisch
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