The Origins and Ancient History of Wine (ePub)
Food and Nutrition in History and Antropology
(Sprache: Englisch)
Comprehensive and accessible while providing full documentation, this volume features the work of 23 internationally known scholars and writers, offerring the first wide ranging treatment of wine in the early history of western Asia and the
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Produktdetails
Produktinformationen zu „The Origins and Ancient History of Wine (ePub)“
Comprehensive and accessible while providing full documentation, this volume features the work of 23 internationally known scholars and writers, offerring the first wide ranging treatment of wine in the early history of western Asia and the
Autoren-Porträt
Patrick E. McGovern, Stuart J. Fleming, Solomon H. Katz
Bibliographische Angaben
- 2003, 440 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Patrick E. McGovern, Stuart J. Fleming, Solomon H. Katz
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1135300941
- ISBN-13: 9781135300944
- Erscheinungsdatum: 02.09.2003
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 50 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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