The Weekend Chef (ePub)
192 Smart Recipes for Relaxed Cooking Ahead
(Sprache: Englisch)
Barbara Witt is the author and coauthor of numerous cookbooks, including the James Beard Foundation Award-winning Great Food Without Fuss and George Foreman's Big Book of Grilling, Barbecue, and Rotisserie. A former restaurateur, she lives in Washington, D.C.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „The Weekend Chef (ePub)“
Barbara Witt is the author and coauthor of numerous cookbooks, including the James Beard Foundation Award-winning Great Food Without Fuss and George Foreman's Big Book of Grilling, Barbecue, and Rotisserie. A former restaurateur, she lives in Washington, D.C.
Autoren-Porträt von Barbara Witt
Barbara Witt
Bibliographische Angaben
- Autor: Barbara Witt
- 2010, 208 Seiten, Englisch
- Verlag: Simon + Schuster LLC
- ISBN-10: 1439116245
- ISBN-13: 9781439116241
- Erscheinungsdatum: 15.06.2010
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 4.41 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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