Wood Microbiology (PDF)
Decay and Its Prevention
(Sprache: Englisch)
An in-depth examination of deterioration caused by fungi and other microorganisms, Wood Microbiology explores the major damages to wood and wood products during growth, harvesting, storage, and conversion to finished lumber. The characteristics, causes,...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
56.50 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Wood Microbiology (PDF)“
An in-depth examination of deterioration caused by fungi and other microorganisms, Wood Microbiology explores the major damages to wood and wood products during growth, harvesting, storage, and conversion to finished lumber. The characteristics, causes, detection, effects, and control measures for wood damage are stressed.
- Reviews characteristics, classification, and metabolism of fungi responsible for wood deterioration and discoloration
- Examines the anatomical, structural, and chemical features of decay
- Covers effects of decay on physical and structural properties of wood
- Presents methods for preventing biodegradation and for preserving wood
- Extensively classroom tested--suitable for a two-quarter or one-semester course
- Each chapter contains a summary and detailed references
Autoren-Porträt von Robert A. Zabel, Jeffrey J. Morrell
Robert A. Zabel was a former Professor at SUNY College of Environmental Science & Forestry. Sadly now deceased, but he was a major contributor to the first edition of Wood Microbiology. Professor Zabel taught at ESF for over 40 years and this revised edition is based upon notes from his course.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Robert A. Zabel , Jeffrey J. Morrell
- 2012, 476 Seiten, Englisch
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0323139469
- ISBN-13: 9780323139465
- Erscheinungsdatum: 02.12.2012
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 96 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Wood Microbiology"
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Wood Microbiology".
Kommentar verfassen