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Physical Techniques for the Study of Food Biopolymers
S. B. Ross-Murphy
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Bioreaction Engineering Principles
John Villadsen, Jens Nielsen, Gunnar Lidén
109.99 €
Untersuchungen zur Erzeugung von organischen Nanopartikeln mittels einer Flüssigkeitsring-Vakuumpumpe
Claudia Lauer
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Inverse Heat Transfer Problems
Oleg M. Alifanov
109.99 €
Acidity and Basicity
Eike Brunner, Harry Pfeifer, Aline Auroux, Johannes Lercher, A Jentys, Axel Brait, Edoardo Garrone, Francois Fajula
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Basic Studies on the Dual-Polymer Flocculation of Iron Hydroxide
Adegbite Adeleke Adesipo
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Werkstoffwissenschaften / Prozeßoptimierung des Hochgeschwindigkeitsflammspritzens für die Herstellung lasttragender Strukturen der Legierungen 316L und Inconel 718
Heinz François Voggenreiter
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Process Centrifugal Compressors
Klaus H. Lüdtke
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Gas Cyclones and Swirl Tubes
Alex C. Hoffmann, Louis E. Stein
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Food Quality and Consumer Value
Monika J.A. Schröder
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Food Chemical Risk Analysis
David R. Tennant
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Progress in Food Contaminant Analysis
James Gilbert
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Quality Assurance in Tropical Fruit Processing
Ahmed Askar, Hans Treptow
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New and Developing Sources of Food Proteins
B. J. F. Hudson
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Cheesemaking Practice
R. Andrew Wilbey, J.E. Scott, Richard K. Robinson
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Production Wine Analysis
Bruce W. Zoecklein
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