Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking, Ausgezeichnet: Fortnum & Mason 2018, Ausgezeichnet: International Association of Culinary Professionals Cookbook Awards 2018, Ausgezeichnet: James Beard Book Award (Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever. A great Christmas gift for the foodie in your life
Jetzt vorbestellen
versandkostenfrei

Bestellnummer: 79741682

Buch35.80
Jetzt vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
Jetzt vorbestellen
versandkostenfrei

Bestellnummer: 79741682

Buch35.80
Jetzt vorbestellen
A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever. A great Christmas gift for the foodie in your life

Kommentar zu "Salt, Fat, Acid, Heat"

Andere Kunden kauften auch

Mehr Bücher von Samin Nosrat

  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung