Membrane Systems in the Food Production / De Gruyter STEM (ePub)
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact.
...
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact.
Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing.
Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.
Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.
- 2021, 306 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Alfredo Cassano, Enrico Drioli
- Verlag: Walter de Gruyter
- ISBN-10: 3110743078
- ISBN-13: 9783110743074
- Erscheinungsdatum: 19.07.2021
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 8.39 MB
- Ohne Kopierschutz
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Membrane Systems in the Food Production / De Gruyter STEM".
Kommentar verfassen